131
Υλικά
- νουά 1 κιλ
- ποντίκι 1 κιλ
- σπάλα 1 κιλ
- αλεύρι 2 κσ
- λευκό κρασί 125 ml
- βούτυρο 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 4 τμχ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 2 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και περασμένες από μούλτι 2 κ.σ. ντοματοπελτές ½ κ.γ. ζάχαρη 2 γαρίφαλα 2 φύλλα δάφνης αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr