by admin

Μοσχαράκι κοκκινιστό με ψημένο πουρέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Καθαρά χειμωνιάτικο φαγητό για εκείνους που αγαπούν τις πλούσιες γεύσεις. Όσο και αν δεν το πιστεύετε, το σέλερι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Μπορείτε από την προηγούμενη μέρα να έχετε ετοιμάσει το κρέας και απλά την Κυριακή να φτιάξετε τον πουρέ και να το ψήσετε. Το φαγητό σερβίρεται αχνιστό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr