63
Υλικά
Μοσχαράκι Λεμονάτο. Ένα αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο, είναι πιο ελαφρύ από το κοκκινιστό μοσχάρι αλλά δεν υστερεί σε γεύση. Όταν το κρέας είναι τρυφερό είναι η κατάλληλη συνταγή για να το αναδείξετε. Χρησιμοποιήστε φρέσκα λεμόνια και εστραγκόν και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Είναι μερικές συνταγές που μέσα από την απλότητα της γεύσης προσφέρουν αναπάντεχες γευστικές εκπλήξεις. Κι αυτή είναι μία από αυτές. Ένα συνηθισμένο πιάτο, γνώριμο, οικείο που μόλις το γευτούμε καταλαβαίνουμε πόσο πολύ μας είχε λείψει. Για πολλούς ένα από τα αγαπημένα τους εδώ κι χρόνια, ένα από τα φαγητά που το συγκρί
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesannas.gr