58
Υλικά
- μοσχάρι 800 γρ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- δυόσμος 1 κσ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- πιπέρι καγιέν κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά: - 800 γραμμάρια μοσχάρι κομμένο σε μερίδες - 1 ποτήρι ζωμό από το βρασμένο μοσχάρι - 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας - 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας - 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο - 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο - 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.gr