112
Υλικά
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σέλερι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
- κόκκινο κρασί 250 ml
- ζωμός κρέατος 800 ml
- χυμός ντομάτας 800 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με πουρέ, με ρύζι, με κριθαράκι ως γιουβέτσι ή με πουρέ μελιτζάνας ως χουνκιάρ μπεγεντί αποτελεί μια σταθερή βάση για πολλά αγαπημένα γεύματα.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr