Μοσχάρι με σάλτσα βερμούτ και μουστάρδα

Καταχωρήθηκε στις 10/12/12

4 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 800 γραμμ. μοσχάρι γάλακτος (κόντρα ή κιλότο), κομμένο σε 4 φέτες Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζ. βερμούτ 2 κ.σ. μουστάρδα 1/2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος Για τον πουρέ κολοκύθας: 1 κιλό κολοκύθα καθαρισμένη και κομμένη σε καρέ 1 πατάτα κομμένη σε καρέ 2 κ.σ. βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο 1 φλιτζ. ζωμό κότας ή κρέατος 1 πρέζα μοσχοκάρυδο Αλάτι Για την κρέμα σπανάκι: 800 γραμμ. σπανάκι 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. αλεύρι 1 φλιτζ. γάλα Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο μοσχοκάρυδο...

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!