90
Υλικά
- μοσχάρι 1.2 γρ
- κρεμμύδια 2 κιλ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- ντομάτα 1 τμχ
- κονιάκ 0.5 φλ
- ξύδι 0.25 φλ
- κόκκινο κρασί -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα, με σάλτσα που θυμίζει κρέμα χάρη στα κρεμμύδια που γλασάρουν στο βράσιμο. Φροντίστε να μην τσιγαρίσετε τα κρεμμύδια ώστε να παραμείνει το φαγητό πεντανόστιμο και ελαφρύ.
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr