175
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 1.5 ποτ
- σπάλα 1.5 κιλ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- ελαιόλαδο 5 κσ
- σέλινο 3 κλων
- ξύδι βαλσαμικό 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 2 τμχ
- σελινόριζα 1 τμχ
- ρέβες 1 -
- γάλα 1 φλ
- φρέσκο βούτυρο 2 κσ
Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 2 ποτήρια κόκκινο κρασί 1 καρότο κοµµένο σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο 1 κρεµµύδι ξερό κοµµένο σε ροδέλες Μερικοί κόκκοι πιπέρι 4-5 µπαχάρια 3 φύλλα δάφνης...
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr