by admin

Μοσχαρίσια Φιλέτα από Μπριζόλα με Μανιτάρια και Πουρέ Γλυκοπατάτας

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε  μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη  νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι)  ή από τις μπριζόλες χωρίς κόκκαλο, λεπτά   κομμένο, για ένα γρήγορο μαγείρεμα, χωρίς ταλαιπωρία και με απρόσμενα τέλειο αποτέλεσμα! Ελάτε να το δούμε!!
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι φιλέτο, πουρές γλυκοπατάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το maxistinkouzina.blogspot.com