176
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- μαϊντανός 1 κσ
- portobello 500 γρ
- ασπρομανίταρα 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- πράσα 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
- βούτυρο 1 κγ
- λευκό κρασί 0.5 κούπα/ες
- λεμόνι 1 τμχ
- πατάτες 4 τμχ
- γλυκοπατάτα 1 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- γάλα 0.5 κούπα/ες
- βούτυρο 1 κσ
- λάδι 5 κσ
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι) ή από τις μπριζόλες χωρίς κόκκαλο, λεπτά κομμένο, για ένα γρήγορο μαγείρεμα, χωρίς ταλαιπωρία και με απρόσμενα τέλειο αποτέλεσμα! Ελάτε να το δούμε!!
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com