by admin

Μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο στην γάστρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο καθώς και το ψήσιμο σε πήλινη γάστρα έκαναν κατά την γνώμη μου, απίθανο το φαγητό, διαφοροποιώντας το από ένα συνηθισμένο κρέας στιφάδο...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: στιφάδο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com