by admin

Μοσχαρίσιο κότσι μαριναρισμένο σε μπύρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Λουκούμι έγινε το κρεατάκι αφού σιγοψήθηκε για 3 1/2 ώρες μέσα στη μαρινάτα του!και τέλος περιχύνουμε το κρέας με την μπύρα. Μια εξαιρετική επιλογή για τις γιορτινές μέρες, για όσους θέλουν να αποφύγουν την γαλοπούλα!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com