103
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- ρύζι 2 φλ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- αγγούρι 1 τμχ
- πιπεριές χρωματιστές 2 τμχ
- αβοκάντο 1 τμχ
- ντοματίνια 10 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- καλαμπόκι 1 φλ
- μαγιονέζα 2 κσ
- γιαούρτι 2 κσ
- άνηθος 2 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- δυόσμος 2 κσ
4 χοιρινά μπριζολάκια 1 κύβο βοδινού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη λίγο φρέσκο θυμάρι, δεντρολίβανο ,ρίγανη φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για την καλοκαιρινή ρυζοσαλάτα 2 φλ. ρύζι 1 ζωμό ψυγείου λαχανικών 1 τρυφερό αγγούρι 2 χρωματιστές πιπεριές 1 αβοκάντο 10 ντοματίνια 1 φινόκιο 1 καρότο 1 φλ. καλαμπόκι λίγο χυμό λεμονιού λίγο ξίδι 2 κ.σ. γεμάτες μαγιονέζα light 2 κ.σ. γεμάτες γιαούρτι 2% 2 κ.σ. . άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr