by admin

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ!!!

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κατ' αρχήν τις αλατοπιπερώνουμε -αρκεί η μία πλευρά- πάνω στο χαρτί τους, χωρίς να τις πλύνουμε γιατί το νερό σφίγγει το κρέας.Αλείφουμε το ειδικό σκεύος με λάδι και μόλις ζεστάνει λίγο τοποθετούμε τις μπριζόλες τις οποίες γυρίζουμε σε συχνά διαστήματα. Εδώ πρέπει να πούμε ότι για το βαθμό ψησίματος -από σούπερ σενιάν μέχρι ξεροψημμένο- υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προτιμήσεων αναλόγως με τα γούστα. Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι το επίπεδο νοστιμιάς, όσο προχωρούμε από το σενιάν προς το ξεροψημμένο, μειώνεται.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαρίσια μπριζόλα, μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com