by admin

Μπριζόλες χοιρινές στη γάστρα με ρύζι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Βράστε το ρυζάκι μέσα στο ζουμί από το κρέας ή φυλάξτε το ζουμί για να το ρίξετε στην κατσαρόλα που βράζετε το πιλαφάκι. Με αυτό τον τρόπο, το ρυζάκι σας δεν θα στεγνώσει κι επιπλέον δεν θα λερώσετε και ξεχωριστό σκεύος για το συνοδευτικό. Όλα στο ίδιο ταψί ή τη γάστρα και σιγοβράστε τα φούρνο. Μόνο προσοχή να μην ξεμένει το ταψάκι σας από νερό!
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovecooking.gr