147
Υλικά
- κότσι μοσχαρίσιο 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- μανιτάρια 1 κονσέρβα
- κονκασέ 400 γρ
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- λάδι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι -
- σέλερι 3 κλων
Ένα καταπληκτικό Ιταλικό πιάτο που πρέπει να δοκιμάσετε!Μοσχαράκι κοκκινιστό με σέλερι,καρότο και κρασί σε συνδιασμό με έναν υπέροχο πουρέ με καλαμποκαλευρο και παρμεζάνα! Υλικά: 1 κιλό κότσι μοσχαρίσιο σε μερίδες 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 3 καρότα ψιλοκομμένα 3 κλωνάρια ψιλοκομμένο 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα(η κλασσική συντγή δεν έχει) 400γρ ντοματάκια κον κασέ ...
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr