79
Υλικά
- βοδινό 750 γρ
- μανιτάρια 250 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- εστραγκόν 3 κγ
- βούτυρο 30 γρ
- σπορέλαιο 30 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι 15 γρ
- ζωμός βοδινού 125 ml
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- sour cream 125 ml
Πρόκειται για ένα γρήγορο πιάτο, το οποίο βασίζεται στο γνωστό βοδινό Στρογγανόφ. Τα μανιτάρια είναι νόστιμη προσθήκη στη σάλτσα, αν και όχι απόλυτα αυθεντική.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr