79
Υλικά
- σνίτσελ μοσχαρίσιο 12 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- κεφαλογραβιέρα 300 γρ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Σερβίρονται ζεστά με το ζουμάκι τους και με το τυρί που ίσως έχει ξεχειλίσει από τα ρολάκια.Υλικά 10-12 σνίτσελ μοσχαρίσια 4 σκελίδες σκόρδο 300 γρ. κεφαλογραβιέρα 1 ποτήρι λευκό κρασί χυμός Ι λεμονιού 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr