62
Υλικά
- πίτες για σουβλάκια 4 τμχ
- αραβικές πίτες 4 τμχ
- ψαρονέφρι 500 γρ
- μουστάρδα 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- ντοματίνια 10 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρεμμύδια 1 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 80 γρ
- δυόσμος 0.5 κγ
- λεμόνι 1 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
Υλικά 4 πίτες για σουβλάκι (προτιμότερο ολικής άλεσης) ή μεγάλες αραβικές πίτες περίπου 500 γρ. ψαρονέφρι, σε κομμάτια των 2 - 3 εκ. 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. σόγια σος 2 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. πάπρικα (προτιμότερο καυτερή) Ντοματίνια 2 κ.σ. ελαιόλαδο 10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr