155
Υλικά
- χοιρινό σουβλάκι 5 τμχ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- μουστάρδα 1.5 κσ
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
Σήμερα ήταν μέρα για μπάρμπεκιου! Ψωνίσαμε από το χασάπη μας έτοιμα χοιρινά σουβλάκια και τα ψήσαμε στη σχάρα. Όμως δεν περιοριστήκαμε σε αυτό. Τα είχαμε προηγουμένως μαρινάρει με ένα μείγμα πεντανόστιμων υλικών και τα σερβίραμε με μια σάλτσα που φτιάξαμε με αυτήν ακριβώς τη μαρινάδα.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com