81
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- κιμάς χοιρινός 100 γρ
- φρυγανιά 20 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- κόκκινο κρασί 0.25 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 20 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κύμινο 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ντομάτα 350 γρ
- κόκκινο κρασί 30 γρ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- καστανή ζάχαρη 1.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά -
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρύζι μπασμάτι 1 φλ
400 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 100 γραμμάρια κιμά χοιρινό 20 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 1/4 κούπας κόκκινο κρασί ίσως και παραπάνω 20 γραμμάρια ελαιόλαδο 1 αυγό 1 κ.γ. Κύμινο Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 350 γραμμάρια τριμμένες ντομάτες 30 γραμμάρια κόκκινο κρασί 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenqueen.gr