87
Υλικά
- συκώτι 220 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 20 ml
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- θυμάρι 2 κλων
- ελαιόλαδο 20 ml
- αλεύρι 0.5 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
220 γρ. συκώτι 2 κρεμμύδια 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη 20 ml βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou Χυμό από ½ πορτοκάλι 2 κλων. θυμάρι 20 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Απαλό ½ φλ. αλεύρι Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr