429
Υλικά
- μοσχαρίσιο συκώτι 1 κιλ
- ξύδι 1 ποτ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ κρασ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λεμόνι 1 τμχ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- μέλι 1 κγ
- μουστάρδα 1 κσ
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι ένα από τα φαγητά, που ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Κι αυτό, γιατί συνήθως γίνεται στεγνό, σκληρό και με έντονη μεταλλική γεύση. Δοκιμάζοντας διάφορες συνταγές, από συγγενείς και φίλους, κατέληξα σε αυτή εδώ, της φίλης μου της Έλης, που είναι εξαιρετική.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com