359
Υλικά
- μοσχάρι γάλακτος 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 6 τμχ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 15 τμχ
- ξύδι 2 κσ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ντομάτα 2 τμχ
- κονκασέ 1 κονσέρβα
- ντοματοπελτές 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μπήκα στην κουζίνα με την γιαγιά Ζαμπία στην Κρήτη και φτιάξαμε ένα μοσχαράκι στιφάδο, γλύκισμα! Η συνταγή της, μπήκε στο τετράδιο με τις αγαπημένες μου...
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com