114
Υλικά
- κότσι 1000 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- μπύρα 500 ml
Το κότσι, όπως και τα περισσότερα χοιρινά σε μεγάλα κομμάτια που φτιάχνω, το έκανα σε χαμηλή φωτιά, για κάμποση ώρα. Έτσι μαλακώνει μέχρι μέσα και γίνεται λουκουμάκι. Ένα μέτριο κότσι, φτάνει με το ζόρι για 2 άτομα. Αν σας ακούγεται παράξενο, σκεφτείτε ότι κεντρικά έχει ένα μεγάλο κόκκαλο και αρκετή πέτσα. Οπότε, το καθαρό βάρος δεν είναι πολύ.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com