by admin

Χοιρινό με πράσα στο τηγάνι (πρασοτηγανιά)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χειμωνιάτικο- χριστουγεννιάτικο-ελληνικό-αγαπημένο πιάτο!  Μη μου πείτε ότι δεν είναι από τα πιο χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα πιάτα σε όλη την Ελλάδα! Τρυφερές μπουκιές χοιρινού κρέατος , που σιγομαγειρεύεται στο τηγάνι με πράσα και μελώνει. Η μάνα μου την έφτιαχνε με ελάχιστο πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε λίγο νερό, η πεθερά μου με κοκκινοπίπερο. Η όψη παρόμοια, η γεύση διαφορετική. Κράτησα το κοκκινοπίπερο (πάει το χειμώνα) και πρόσθεσα κι εγώ τα δικά μου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: πρασοτηγανιά, χοιρινό με πράσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr