126
Υλικά
- κεράσια 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- φαρίνα 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 300 ml
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- μαργαρίνη 70 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Υλικά Κεράσια 300 γρ Άχνη ζάχαρη 120 γρ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 150 γρ κοσκινισμένη Αυγά 2 τεμ Γάλα 300 ml Κρέμα γάλακτος 100 γρ Μαργαρίνη 70 γρ Βανίλιες 2 τεμ σε σκόνη Αλάτι 1 πρέζα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr