by admin

Μπαβαρουάζ με λιωμένο παγωτό Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά Μπαβαρουάζ 800 γρ.  παγωτό σοκολάτα, λιωμένο 15 γρ.  ζελατίνα σε φύλλα (δηλαδή 3 των 5 γρ. ή 6 των 2,5 γρ.) 150 γρ.  σταγόνες σοκολάτας Καραμελωμένα αμύγδαλα 200 γρ.  αμύγδαλα λευκά 180 γρ.  ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr