43
Υλικά
- γλυκό κρασί 500 γρ
- ζελατίνη 20 γρ
- φρούτα 400 γρ
- μυρωδικά -
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
Διαδικασία Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με λίγο κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Εν τω μεταξύ γεμίζουμε ένα μεγάλο μπολ με κρύο νερό και μπόλικα παγάκια. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το 1/3 της ποσότητας του κρασιού. Το αποσύρουμε όμως πριν βράσει. Στύβουμε τα μαλακωμένα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνουμε στο ζεστό κρασί. Ανακατεύουμε έως ότου λιώσουν και προσθέτουμε το υπόλοιπο κρασί. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το οποίο τοποθετούμε μέσα στο μπολ με τα παγάκια. Ανακατεύουμε συνεχώς το μείγμα, μέχρι να κρυώσει και να αρχίσει να πήζει ελαφρά (βοηθούν πολύ τα παγάκια). Σε αυτό το στά
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr