by admin

Ζελέ από κρασί και κόκκινα φρούτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Διαδικασία Βάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό να μαλακώσει. Ρίχνουμε το κρασί, τη ζάχαρη και τα κεράσια σε μια κατσαρόλα και τη βάζουμε στη φωτιά. Όταν αρχίσουν να βράζουν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε στη φωτιά για 8 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη ζελατίνα, αφού τη στύψουμε, και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr