by admin

Ανθάκια κι αμπελόφυλλα γεμιστά – τα κρητικά ντολμαδάκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τα ανθάκια, οι αθοί, οι αθουλένιοι, δηλαδή οι κολοκυθοανθοί είναι αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό της Κρήτης, συνήθως γεμιστοί με ρύζι, μαγειρεμένοι παρέα με ντολμαδάκια αμπελόφυλλα. Εκτός από ρύζι, γεμίζονται και με πληγούρι ή κιμά. Η γέμιση που σας δίνω είναι πολύ αρωματική και δροσερή, με φρέσκο δυόσμο και μάραθο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: κολοκυθοανθοί γεμιστοί, ντολμαδάκια
Τοπική: Κρητική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr