175
Υλικά
- ρύζι καρολίνα 0.5 κιλ
- ρύζι γλασέ 0.5 κιλ
- ντομάτα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- κρεμμύδια 2 τμχ
- δυόσμος 1 κούπα/ες
- μάραθος 1 κούπα/ες
- μαϊντανός 0.5 κούπα/ες
Τα ανθάκια, οι αθοί, οι αθουλένιοι, δηλαδή οι κολοκυθοανθοί είναι αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό της Κρήτης, συνήθως γεμιστοί με ρύζι, μαγειρεμένοι παρέα με ντολμαδάκια αμπελόφυλλα. Εκτός από ρύζι, γεμίζονται και με πληγούρι ή κιμά. Η γέμιση που σας δίνω είναι πολύ αρωματική και δροσερή, με φρέσκο δυόσμο και μάραθο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr