Ανθάκια κι αμπελόφυλλα γεμιστά – τα κρητικά ντολμαδάκια

Καταχωρήθηκε στις 16/02/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τα ανθάκια, οι αθοί, οι αθουλένιοι, δηλαδή οι κολοκυθοανθοί είναι αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό της Κρήτης, συνήθως γεμιστοί με ρύζι, μαγειρεμένοι παρέα με ντολμαδάκια αμπελόφυλλα. Εκτός από ρύζι, γεμίζονται και με πληγούρι ή κιμά. Η γέμιση που σας δίνω είναι πολύ αρωματική και δροσερή, με φρέσκο δυόσμο και μάραθο.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tastefull.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!