Κοζανίτικη παραδοσιακή συνταγήΥΛΙΚΑ1 κιλό κιμά (χοιρινό)1/2 κιλό κιμά (μοσχαρίσιο)1 φλιτζάνι Ρύζι (Καρολίνα)1 λάχανο αρμιά (τουρσί)1 φλιτζάνι χυμός ντομάτας (φρέσκια)1 κρεμμύδι (ξερό) , 1 πράσο1 φλιτζάνι λάδι (ελαιόλαδο)2 ποτήρια ζουμί από την αρμιά (αρμόζουμο)Λίγο αλάτιΠιπέρι (μαύρο), ΜοσχοπίπεροΕΚΤΕΛΕΣΗ- Πρώτα ετοιμάζουμε την γέμιση για τα γιαπράκια σε ένα μεγάλο μπωλ.- [...]

Διάβασε τη συνταγή στο syntagies.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Σχετικές αναζητήσεις