98
Υλικά
- αμπελόφυλλα 60 τμχ
- κιμάς αρνίσιος 700 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ
- ελαιόλαδο 200 ml
- ντοματοπελτές 100 γρ
- ρύζι γλασέ 100 γρ
- κρεμμύδια 250 γρ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- λεμόνι 3 τμχ
- ντοματάκια 200 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Κυπριακά ντολμαδάκια, κρεατένια, απίθανα, ετοιμάζει ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας για αυτό το Σαββατοκύριακο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr