150
Υλικά
- μελιτζάνες 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- πιπέρι τσίλι 2 πρέζα/ες
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό ξύδι 2 κγ
- μέλι 1 κγ
- ντομάτα 4 τμχ
- τόνος 300 γρ
- μαϊντανός 1 χούφτ
Ζουμερές ντομάτες και σφριγηλές μελιτζάνες του καλοκαιριού. Γευστικός, πλούσιος τόνος σε ελαιόλαδο. Γρήγορο, γλυκόξινο τουρσί κρεμμυδιών. Μαϊντανός, φρέσκος και μυρωδάτος. Γλυκιά, έντονα καπνιστή γεύση από τη μελιτζάνα, εύχυμες, ώριμες ντομάτες, σφιχτός, λιπαρός τόνος, γλυκόξινα κρεμμύδια, φρουτώδες ελαιόλαδο, και χορταρένιος μαϊντανός προστιθέμενος όχι για γαρνιτούρα αλλά για να προσδώσει φρεσκάδα στο πιάτο. Μια άκρως καλοκαιρινή σύνθεση υλικών και γεύσεων.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com