by admin

Ντολμάδες με κολοκυθοανθούς (αθουλένιοι) και κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυριά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1)Αν βάλουμε γραβιέρα μπορούμε να παραλείψουμε το δυόσμο 2) Το ελαιόλαδο πρέπει να είναι καυτό αλλά όχι να καπνίζει. Εγώ το δοκιμάζω ρίχνοντας μια σταγόνα χυλό μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται. Όταν αρχίσει να τσιτσιρίζει το λάδι γύρω της και ανεβεί η σταγόνα στην επιφάνεια, η θερμοκρασία...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: κολοκυθοανθοί γεμιστοί, ντολμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com