275
Τα σαλιγκάρια ξέρουμε όλοι ότι είναι ένας εκλεκτός μεζές. Στην Ελλάδα παραδοσιακά τα μαγειρεύουν σε πολλές περιοχές με διαφορετικούς τρόπους. Η μητέρα μου τα μαγειρεύει με τον τρόπο που θα σας παρουσιάσω παρακάτω. Εμείς μαζεύουμε τα σαλιγκάρια αρχές της άνοιξης, κοντά στο Πάσχα, τα καφέ σαλιγάρια συνήθως στην πεδιάδα και τα άσπρα στο βουνό, κατά την πρωινή πάχνη ή μετά από βροχή.
Αφού μαζέψουμε τα σαλιγκάρια ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία προετοιμασίας...
Αφού μαζέψουμε τα σαλιγκάρια ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία προετοιμασίας...
Διάβασε τη συνταγή στο lopis-place.blogspot.com