229
Υλικά
- κουκιά 1 κιλ
- αγκινάρες 4 τμχ
- σαλιγκάρια 250 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- άνηθος 1 ματσ.
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- αλάτι -
- λεμόνι 1 τμχ
- λάδι 1 κούπα/ες
Υλικά: 1 κιλό χλωροκούκια 4 αγκινάρες 1 βαθύ πιάτο βρασμένους και καθαρισμένους χοχλιούς 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια 1 ματσάκι άνηθο 2 ώριμες τριμμένες ντομάτες 1 κ.σ. ντοματοπελτέ διαλυμένο σε μια κούπα νερό αλάτι 1 λεμόνι για να καθαρίσουμε τις αγκινάρες και να μη μας μαυρίσουν 1 κούπα λάδι...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com