by admin

Βελούδινη μαρμελάδα πορτοκάλι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η μαρμελάδα πορτοκάλι αλλιώς! Δυο συνεχόμενα post με πορτοκάλια, μπορεί να πηγαίνει πολύ, αλλά επειδή είναι στο τέλος τους είπα να μη το καθυστερήσω… Ήδη βέβαια στο blog υπάρχει μια συνταγή για μαρμελάδα πορτοκάλι, γι αυτό και ο τίτλος της διαφοροποίησης. Όπως έχω ξαναγράψει η πορτοκαλένια μαρμελάδα είναι από τις αγαπημένες μου γιατί- εκτός από τις συνήθεις χρήσεις- χρειάζομαι αρκετή ποσότητα σε άλλα γλυκά: πορτοκαλόπιτες, τρουφάκια και άλλα.  Η προηγούμενη συνταγή δίνει υπέροχη αρωματική μαρμελάδα , λίγο τραχιά αφού χρησιμοποιούμε και τις φλούδες που ταιριάζει στις παραπάνω εφαρμογές. Η σημερινή είναι βελούδινη όπως λέω, λεία και απαλή και είναι ιδανική για κάλυψη τούρτας  και  ένωση μπισκότων όπου τέλος πάντων θέλουμε επιφάνειες χωρίς ανωμαλίες. Ακόμη, είναι τέλεια για χρήση σε σάλτσες πορτοκαλιού (ντρέσινγκ) . ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Μαρμελάδες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα πορτοκάλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com