129
Υλικά
- ζάχαρη 1.6 γρ
- χυμός λεμονιού 1 -
- χυμός πορτοκαλιού 1 -
- λουίζα 2 φύλλα
Μια μαρμελάδα με το κατακόκκινο φρούτο, γεμάτο βιταμίνη C, τη βανίλια ετοίμασα όταν ακόμη ήμουν στο χωριό, μια που εκεί τα πάντα ή σχεδόν τα αγοράζουμε από παραγωγούς και είναι φρεσκότατα. Με βανίλιες δεν είχα ξαναφτιάξει μαρμελάδα κι εντυπωσιάστηκα από τη νοστιμιά της και το χρώμα της , αν και το περίμενα λίγο πιο κόκκινο. Δεν ξέρω αν μπορεί να βγεί πιο κόκκινη κι αν θέλει κάτι διαφορετικό από τις άλλες μαρμελάδες αλλά εγώ ακολούθησα την γνωστή "οδό" της μαρμελάδας....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com