Παλιά, έκοβα μια μεγάλη κλάρα με κούμαρα, την έβαζα στο βάζο και έτρωγα τους καρπούς καθώς ωρίμαζαν με τις μέρες μέσα στο νερό.Τα κούμαρα τα έχω κάνει επίσης λικέρ εκτός από μαρμελάδα. Για τη μαρμελάδα, τονίζω ότι όπως οι περισσότερες μαρμελάδες από άγρια φρούτα, έτσι κι αυτή, έχει μέσα σποράκια (αυτά τα εξωτερικά σποράκια του καρπού). Αν δεν είστε φαν λοιπόν αυτού του είδους των μαρμελάδων, τότε δεν κάνει για σας! Αν πάλι δεν σας πειράζουν και μπορείτε να βρείτε μερικά, τότε δοκιμάστε τη!...

Υλικά: κούμαρα, ζάχαρη

Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Βρες περισσότερες συνταγές


Άλλες συνταγές