1 κιλό ροδάκινα γιαρμάδες ή διάφορες ποικιλίες750-1000 γρ ζάχαρηΧυμό ενός λεμονιούΠλένουμε και καθαρίζουμε τα ροδάκινα.Τα φρούτα τα ζυγίζουμε καθαρά δίχως τους πυρήνες (κουκούτσια).Προαιρετικά αν είναι ιδιαίτερα αρωματική η φλούδα τους και κυρίως αν είναι βιολογικής καλλιέργειας μπορούμε να αφήσουμε και τη φλούδα τους.Ζάχαρη βάζουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις, όσοι αγαπούν τις πολύ γλυκιές θα βάλουν ένα κιλό.ΌΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΑΧΑΡΗ, θα μουχλιάζει εύκολα.Τα δικά μου ήταν βιολογικής καλλιέργειας, ιδιαίτερα αρωματικά και κράτησα και τη φλούδα.Αν θέλουμε να κρατήσουμε τη φλούδα θα την κόψουμε βαθιά κ

Ο σύνδεσμος της συνταγής στο gasteroplix.blogspot.com δεν είναι πλέον έγκυρος!


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις