82
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι ολικής άλεσης 1 κιλ
- σουσάμι -
Υλικά Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Κρασί κόκκινο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Σόδα μαγειρικής 1 κουταλάκι του γλυκού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 φακελάκι Νερό 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr