Υπαρχουν πολλες συνταγες για τα μακαρον, με μικρες διαφορες μεταξυ τους ως προς τα υλικα και τον τροπο παρασκευης. Εδω θα σας παρουσιασω την συνταγη του Stephane Glacier, κορυφαιου στο ειδος. Τα μακαρον μου τα χρωματισα με κοκκινο χρωμα και τα γεμισα με γκανας λευκης σοκολατας. Πρεπει να σημειωσω οτι δεν ειναι πολυ ευκολο να σας πετυχουν, γι'αυτο μην απογοητευτειτε. Θα χρειαστειτε οπωσδηποτε ενα καλο μιξερ (με πλανητικη κινηση)....

Υλικά: ασπράδι, ζάχαρη άχνη, ζάχαρη, αμύγδαλα, χυμός λεμονιού και άλλα 4 υλικά

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις