36
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 0.5 κιλ
- μαργαρίνη 1 πκτ
- βανίλια 2 τμχ
- κονιάκ 5 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μαργαρίνη -
- σοκολάτα κουβερτούρα 600 γρ
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό αλεύρι, μαλακό
1 πακετάκι μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. ανάμεικτο χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού
2 βανίλιες
5-6 κουταλιές κονιάκ
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
μαργαρίνη για το άλειμμα του ταψιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr