70
Υλικά
- ζάχαρη 700 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κανέλα 2 τμχ
- μέλι 100 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 400 γρ
- ηλιέλαιο 530 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1200 γρ
- ζάχαρη άχνη 30 γρ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- κανέλα 0.25 κγ
- γαρύφαλλο 0.17 κγ
- βούτυρο 50 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
σήμερα αποφάσισα να "μυρίσω" Χριστούγεννα. Και πως αλλιώς; με μελομακάρονα φυσικά! Για να είμαι ειλικρινής, φέτος επανέλαβα την περυσινή συνταγή. Συγκεκριμένα, τη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Το αποτέλεσμα είναι άψογο και το σπίτι μοσχομυρίζει κανέλα και γαρύφαλλο.
Διάβασε τη συνταγή στο fedrasbijouxandmore.blogspot.gr