90
Υλικά
- αλεύρι σίκαλης 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αυγά 2 τμχ
- γκράνα 300 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- μπρόκολο 250 γρ
Το τυρί grana padano είναι κοκκώδες, σκληρό και εύθρυπτο και είναι τυρί Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) .Προσωπικά, προτιμώ τη δυνατή γεύση της παρμεζάνας, ωστόσο και το grana padano είναι αρκετά εύγευστο και σε συνδυασμό με το μπρόκολο και το γιαούρτι απογείωσε τα αλμυρά μου μάφινς. Αν και στην αρχή δε σκόπευα να χρησιμοποιήσω το μπρόκολο, τελικά χαίρομαι που το έκανα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη συνταγή χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο τυρί της αρεσκείας σας,
Διάβασε τη συνταγή στο seasonsinajar.blogspot.com