77
Υλικά
- κουνουπίδι 1 τμχ
- κουνουπίδι 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- γαλοπούλα 200 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- γάλα φρέσκο 750 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κορν φλάουρ 3 κσ
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
- γιαούρτι 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κίτρινο τυρί 6 φέτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Και πεντανόστιμο και λάιτ το σουφλέ που ετοιμάζει σήμερα η Ντίνα Νικολάου. Υλικά τα μπουκετάκια από 1 μεγάλο ή 2 μέτρια κουνουπίδια 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 200 γρ. βραστό ζαμπόν γαλοπούλας, ψιλοκομμένο 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο λίγο επιπλέον για το ταψί Για την κρέμα 750 γρ. γάλα φρέσκο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 1/3 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, τριμμένο 200 γρ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά 1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό, ελαφρώς χτυπημένο 6 - 8 φέτες κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας, με λίγα λιπαρά αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr