81
Υλικά
- κολοκυθάκια 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- δυόσμος 1 κσ
- αυγά 4 τμχ
- φέτα 500 γρ
- πιπέρι 1 κγ
- αλεύρι 250 γρ
- σησαμέλαιο -
- ταχίνι 150 γρ
- σησαμέλαιο 80 ml
- αλάτι 1 κγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μουστάρδα 1 κγ
- σπόροι μουστάρδας -
Η σημερινή λοιπόν συνταγή είναι κάτι που θα μπορέσετε να ετοιμάσετε και να έχετε σαν συνοδευτικό σε κυρίως φαγητό σας. Οι κολοκυθοκεφτέδες τρώγονται μια χαρά και κρύοι οπότε είναι ιδανικοί για συμπλήρωμα. Στην παρασκευή τους το ζόρι είναι να τριφτούν τα κολοκυθάκια. Απο κει και πέρα όλα είναι εύκολα. Λίγη προσοχή να μην έχει πολλά υγρά το μίγμα (απο κολοκυθάκια και κρεμμύδι) και το αποτέλεσμα είναι νοστιμότατο. Το άρωμα δε που παίρνουν απο το τηγάνισμα στο σησαμέλαιο είναι απίθανο. Μμμμμ !!...
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com