by admin

MANITAΡIA ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ DANABLU, ΠΟΥΡΕ ΠΟΛΕΝΤΑΣ & ΜΥΡΩΔΙΚΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

8 μανιτάρια portobello 600 γρ. μπλε τυρί Δανίας Castello Danablu 1 σκελ. σκόρδο 2 κλων. θυμάρι φρέσκο Αλάτι-πιπέρι 600 γρ. πολέντα  300 ml γάλα 100 γρ. βούτυρο Lurpak 80 γρ. παρμεζάνα 50 ml αρωματικό λάδι δυόσμου Αλάτι-πιπέρι 50 ml ελαιόλαδο ½ ματσ. δυόσμο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: μανιτάρια γεμιστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr