92
Υλικά
- portobello 7 τμχ
- σπανάκι 200 γρ
- κολοκύθια 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σπαράγγια 30 γρ
- άνηθος 20 γρ
- κουκουνάρι 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- γάλα σόγιας 1 φλ
- αλεύρι 3 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
Σήμερα λοιπόν γέμισα πορτομπέλλο με σπανάκι και σπαράγγια και για “καπελάκι” τους έβαλα χορτοφαγική μπεσαμέλ. Εγώ τα έφαγα για κυρίως γεύμα και τα καταευχαριστήθηκα!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr